Matrums renovering

Godkväll!
Då var det söndag kväll igen helgen har som vanligt rusat i väg, i går var det halv storm och snöoväder här. Då passade vi på att tapetsera matrummet eller rättare sagt maken tapetserade och jag assisterade. Här är några bilder på hur det blir,tydligen går det att sätta in bilder igen här på blogger.

 det blev klart idag men jag har inte hunnit ta någon helbild. Det blev lite konstigt sken då det är bygg lampan som lyser upp, men det blir super bra trots att tapeten är lite tunn och skör att jobba med. I fredags var vi och lyssnade på sonen och hans klasskompisars konsert och dom var super duktiga. Idag har jag hunnit med att göra 3 sorters godis men den ena blev inte så bra det var Bounty kulor, men de andra 2 blev super goda Wienernougat o snickersrutor. Nu ska jag ta och avsluta min sönadag och krypa till kojs . kram Annika
 det blev klart idag men jag har inte hunnit ta någon helbild. Det blev lite konstigt sken då det är bygg lampan som lyser upp, men det blir super bra trots att tapeten är lite tunn och skör att jobba med. I fredags var vi och lyssnade på sonen och hans klasskompisars konsert och dom var super duktiga. Idag har jag hunnit med att göra 3 sorters godis men den ena blev inte så bra det var Bounty kulor, men de andra 2 blev super goda Wienernougat o snickersrutor. Nu ska jag ta och avsluta min sönadag och krypa till kojs .
Kram Annika

Kommentarer