Oplanerat !!!


Hejsan alla i stugorna.
Så var den sista arbets veckan för iår avklarad och jag hade tänkt pyssla och dona med det sista inför julen nu i helgen, inatt blev jag magsjuk vilket i och försej var lite väntat då det går sånt på jobbet, men man kunde ju hoppas att man slapp men ikke då. Så nu ligger jag här på soffan och har fått i mej mest vatten och en skorpa och hoppas att jag nu får behålla det. Det är ju tur att vi ska vara hemma i jul ifall resten av familjen drabbas. Tur att maken kom hem igår från Gävle så han kan lägga in sill och lägga skinkan i blöt, hoppas att jag känner mej bättre i morgon.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hoppas du är bättre idag och att ingen mer
  åkt på magsjukan, vill man ju absolut
  inte ha till jul.
  Krya på dig och ha en riktigt
  ♥God Jul♥
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag önskar dig en riktigt God Jul!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Skuttar in och önskar dig en riktig GOD JUL!!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar