Sista söndagen


Tjingeling!
Nu börjar 2012 närma sej slutet sista söndagen och vart tog detta år vägen? jag har sett att det är många i blogg världen som gör årskrönikor och tillbaka blickar men det tänker inte jag gör. Men en stor händelse skedde i vårat liv den 12 augusti då lilla underbara Agnes föddes min makes första barnbarn o mitt bonus. Nu hoppas vi bara att 2013 blir ett bra år och börjar bättre än detta slutar med sjukdommar. Jag har idag ingen feber men snuvig och trött, däremot så insjuknade sonen i natt med att kräkas och vara varm han har nu sovit hela dagen stackarn. Nyårs firandet blir en lugn sådan för vår del i morron med lite god mat och ev bubbel om vi mår så pass bra. Jag tittar in i morron igen. Nu ska vi snart fixa lite middag som blir fiskgratäng med räkor.
kram Annika

Kommentarer

  1. Nej, någon årskrönika tänker inte jag heller göra. Men tänk vad mycket som händer på ett år ändå.
    Hoppas att ni får kryat på er och att ni kan fira ordentligt i morgon!
    Gott Nytt År!
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar