Underbar helg

Hej på er!
Då var det 2:a advent idag och bara 2 veckor kvar till jul oj vad stressad jag blir när jag tänker på det. Men i helgen har jag verkligen varvat ner. I fredags efter jobbet så var vi först på kalas i Mariefred hos min syster vars dotter fyllde 21 år och mina föräldrar firade 55 årig bröllopsdag den dagen, efter det så for maken och jag upp till Stockholm för en weekend på tu man hand och vi bodde här...

Hotel Reisen vid skeppsbron och med gång avstånd till gamla stan. På lördagen började vi med en super god hotell frukost och efter det begav vi oss ut på stan, vi hade inget speciellt ärende utan bara gå runt och insupa lite jul stämning. Och Stockholm visade sej från sin bästa sida strålande sol och gnistrande vit snö. Det blev en julklapp inhandlad till sonen och jag hittade ett par kängor med klack för halva priset och lite annat smått. Sen så var vi till Hifi affären och tittade på en musik anläggning som maken spanat in i Gävle, vilket bra ljud det var på den så vi slog till och köpte den som en tidig julklapp till familjen den ska han hämta imorron. Efter vår stadsvandring med fika besök så gick vi tillbaka till hotellet och tappade upp ett varmt bad med tända ljus och drak lite bubbel så otroligt skönt och avkopplande då vi inte har något badkar hemma. Vår middag intog vi på den mysiga krogen 5 små hus som vi var mycket på i början av vår tid. Det blev en 3 rätters med röd vin  så mumsigt det var. Nu har vi åter kommit hem och jag ska nog ta och plocka fram lite juldukar o gardiner tror jag, för ute vill man inte vara idag -15g hade vi  i dag. Så nu är jag utvilad och redo för en ny arbets vecka.
Kram på er alla
Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar