torsdag 3 januari 2013

Dagarna rullar på


hejsan!
Här hemma har jag totalt tappat vilken dag det är alla känns likadana när man går hemma o är sjuk. Statusen på sjukfronten ser ut att gå åt rätt håll för min del om än så väldigt sakta, har varit ute både i går och i dag till affären men tog bilen dit, så skönt med lite luft. Sonen har fortfarande feber ca 39 grader och hostar. Maken for till Gävle i går o kommer hem i morgon. Så det blev 2 extra "lediga" dagar för mej denna vecka skulle ha jobbat i dag o i morron. Idag ska jag börja lite smått att ta bort julen här hemma får ta lite itaget mellan vilopauserna. Vädret ute idag är grått o små regnar och snart har vi ingen snö kvar :). Men innan jag tar tag i julen ska jag unna mej en kopp varm choklad med grädde på som jag har varit sugen på sen i julas, och kika i nya jotex vår katalogen som kom idag.
kram Annika

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Ni får krya på er. Jag ska också börja plocka undan lite av julsakerna.
  Ha en bra helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Krya på dig. Jag har lagt tomtarna :0) men ljusstakar och stjärnor får vara kvar till Knut.
  Sköt om dig
  Kram Agneta

  SvaraRadera