Dagarna rullar på


hejsan!
Här hemma har jag totalt tappat vilken dag det är alla känns likadana när man går hemma o är sjuk. Statusen på sjukfronten ser ut att gå åt rätt håll för min del om än så väldigt sakta, har varit ute både i går och i dag till affären men tog bilen dit, så skönt med lite luft. Sonen har fortfarande feber ca 39 grader och hostar. Maken for till Gävle i går o kommer hem i morgon. Så det blev 2 extra "lediga" dagar för mej denna vecka skulle ha jobbat i dag o i morron. Idag ska jag börja lite smått att ta bort julen här hemma får ta lite itaget mellan vilopauserna. Vädret ute idag är grått o små regnar och snart har vi ingen snö kvar :). Men innan jag tar tag i julen ska jag unna mej en kopp varm choklad med grädde på som jag har varit sugen på sen i julas, och kika i nya jotex vår katalogen som kom idag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Ni får krya på er. Jag ska också börja plocka undan lite av julsakerna.
  Ha en bra helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Krya på dig. Jag har lagt tomtarna :0) men ljusstakar och stjärnor får vara kvar till Knut.
  Sköt om dig
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar