Där slog det om


Hejsan!
Jag syftar inte på vädret även om det stämmer för efter att ha haft flera plusgrader är det nu kallt o snöar igen, nej det jag menar är mitt räkneverk här på bloggen som nu har slagit om till 30.000  så himla kul, tack alla som tittar in på min lilla blogg. Snart har jag avverkat första  arbetsveckan efter julledigheten, jag har varit super trött på kvällarna när jag har kommit hem bara orkat med att softa i soffan, den här influensan verkar ta långtid att bli frisk från. Till helgen så åker det sista av julen ner nämligen stjärnor och jul gardiner och pepparkaksplundring blir det med. Hoppas att jag har lite mer ork i helgen så jag kan fixa lite här hemma med sånt som jag kommit efter med. Nu ska jag iaf ta ut snabeldraken en sväng och få bort lite damm, hoppas också att min bil blir klar idag den har stått på verkstan hela veckan då kylaren läckte, så det blev till att byta till en ny för 6000 kr inte kul alls, men man är ju beroende av att ha bil så vad har man för val. Och imorgon ska den besiktigas också :( . Önskar er alla en skön torsdag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hejsan.

  Grattis till alla dina besökare!

  Mysig blogg du har, jag kikar gärna in igen.

  Här på västkusten har vi också fått vinter igen, trist tycker jag som redan börjat få lite vårkänslor.

  Ha det fint,
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Attans bilar men hoppas att den går igenom besiktningen nu. Ha en fin helg. Grattis till alla besökare.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar