En kall lördag
Hejsan!
Vilken fin vinter helg det har varit här , strålande sol och kallt särskilt i går då vi hade -!7. Jag roade mej med tvättstugan, bakade källarfrallor o fixade lite här hemma. Maken var på föreläsning i Stockholm hela dagen. Sonen hade en kompis här hela helgen så nu är dygnet upp o ner vänt, även för mej blev det de eftersom vi har sovrummet i vardagsrummet så störs man när dom passerar vår vikvägg, men så är jag ju lätt väckt också. Så det blir en tidig kväll för mej då jag börjar jobba 6,15 i morron. Igår var jag på Rusta och fyllde på ljus förrådet och då hittade jag dessa julkulor för endast 5kr

det är glitter på dom men det syns inte på bilden
Långa istappar på balkongen
Idag har vi varit och myst med lilla barnbarnet Agnes också oj vad hon har vuxit redan 5 månader.

 Ha en skön söndag nu , så hörs vi i morgon igen.
kram Annika


Kommentarer

  1. Här har jobbats hela helgen..men jag gillar det också.lite för kallt i lördags -23 men sen blev det bättre
    ha en bra start på veckan
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar