Fredag

Godmorron!
Skönt att det är fredag igen och en helg väntar. Har inga direkta planer för helgen förrutom att  jag har tvättstugan i morgon fm, maken ska i väg till Stockholm på kurs hela lördagen, kankse tar jag en tur till loppisen öppen hand det var jätte länge sedan jag var där . Men först väntar en arbetsdag idag mellan 10-16 vi har haft väldigt lugna dagar denna vecka mellan 5-8 barn har vi haft, det är mycket feber o hosta som går. Det är först den här veckan som jag har kännt mej pigg efter influensan , men lite snuvig är jag fortfarande. Så har jag fått ont igen på sidan och fram på revbenen i gen som jag berättade om i ett inlägg i november, då jag fick veta att jag har Tietzes syndrom och det kan ta upp till ett år innan det försvinner. Det blev värre sen jag hade hosta i december. Nu ska jag ta och göra mej lite frukost och ljus mysa innan jag far till jobbet.
önskar er alla en skön fredag
kram Annika

Kommentarer

 1. Ja, skönt med helg! Fredag är veckans bästa dag. Hela helgen kvar.
  Hoppas att du repar dig från både det ena och det andra!
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kika gärna in hos mig idag, du kan hämta en rabattkod till fina nätbutiken Tidlösa Ting!

  Trevlig helg,

  Kram Emma

  SvaraRadera

Skicka en kommentar