Lite vår känslor


Hejsan!
Visst får man lite vårkänslor när solen lyser, idag var det lite så ute idag några plus grader och strålande sol. Kanske var det därför jag har fått lite mer ork :) . Tvätta undan lite sängkläder som jag bytte innan jul och så bytte jag till nytt idag i alla sängar så vi får bort sjukbacillerna. Sen fick dammsugaren och skurhinken jobba lite också så nu är det rent och doftar såpa i hela lägenheten. Sen var jag ju tvungen att köpa lite tulpaner det blev en bucket med lila och en rosa , så himla mysigt med dessa tulpan tider det är vår för mej, även om jag vet att det kommer att bli bakslag i vädret med snö så kan man ju få drömma sej bort en stund. På tal om drömma så hittade jag en matta i nya jotex katalogen som jag tror skulle passa i min hall eller matrummet kanske.

så det är väl bara att invänta en liten rabatt kupong, det brukar ju komma titt som tätt. Nu ska jag gå och se om sonen är sugen på middag det blir nog bara han o jag då jag inte vet när maken kommer från Gävle, eller så får jag äta själv eftersom han fortfarande har feber.
Hoppas ni får en riktigt mysig fredag nu.
kram Annika

Kommentarer

 1. Härligt med tulpaner
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Älskar tulpaner och den här tiden:) som kommer framöver.. kram...

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mig. Alltid roligt med nya besökare och nya bloggar att besöka. Nu ska jag titta runt hos dig.
  Ha en skön söndag
  Kram
  AC

  SvaraRadera

Skicka en kommentar