Nu igen !


Godmorgon!
Idag fick jag en liten sovmorron vaknade vid halv sju, det är sent för att vara mej men de senaste nätterna har jag sov lite dålig så det var så skönt med sovmorron. Nu har en ny förkylning slagit till hos mej igen fick ialla fall känna mej pigg i en och en halv vecka, men det är inte så konstigt för på jobbet har vi haft mellan 4-6 barn förra veckan av 15 och det är snuva ,feber och hosta som alla har fått även vi personal. Skönt att jag bara jobbar idag o i morron sen är jag ledig 5 dagar då ska maken och jag åka iväg på en liten weekend till värmland och bara ha det bra. Det ser ut som vi får en kall dag idag termometern visar på -16g är så trött på denna kyla nu vill jag ha vår och sommar.......

En skål med solvarma jordgubbar mums

 Det har varit lite dåligt med pyssel och knåp på sista tiden men hoppas på lite inspiration nu när det börjar ljusna, har sett att det kommit mycket vår fint i butikerna så man får väl ta en sväng på stan när lönen kommer. Nu ska jag fixa mej iordning för en ny arbetsdag men första blir det frukost. Så håller vi tummarna att min förkylning inte blir värre.
kram Annika

Kommentarer

 1. Härligt med lite gosig sovmorron.Ja nu längtar vi nog alla till till lite värme och vår.Låter skönt att få åka iväg lite .Behöver vi alla .Ha en härlig tisdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Skönt med sovmorgon..behövs ibland
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Krya på dig så du får en härlig resa.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag hörde på nyheterna idag att det var en förkylningsvåg nu.
  Usch!
  Du får krya på dig!
  Ha en fin helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar