Tulpanens dag och snökaos

Dagens bukett blev 2 färgade tulpaner

Hej på er!
Idag har det varit ett riktigt oväder här, snöat hela långa dagen. Men det gick ialla fall bra att ta sej till och från jobbet . Efter jobbet var jag förbi affären och köpte en bukett tulpaner för att fira dennes dag. Annars har det inte hänt så mycket dessa dagar har fått ändrat schema så nu jobbar jag mer eftermiddagar än förrut så man är rätt trött när man kommer hem, men i morron slutar jag 14 och det ska bli så skönt ska då passa på att sätta upp gardiner i sonens rum och fönsterlampa. Nu ska jag tända mitt fina spindelnäts ljus som jag fick i julklapp på jobbet och mysa under min goa teddy pläd.

Nu börjar det bli ett fint möster
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Vilken fin tulpan bukett.
  Den hade jag inte sagt nej till.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jättefin bukett...jag glömde bort dom i snöyran
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar