Underbart !


Hallå på er!
Såg just att det var en vecka sedan jag gjorde senaste inlägget, men eftersom maken och jag var borta tors-sön och dålig motangnig på mobilen så har jag varken haft tid eller lust att göra nått inlägg. Men vi hade helt fantaskiska dagar i utan för Sunne i värmland där vi var på kurs i bland annat meditation, yoga så nu är jag helt såld på detta, så skönt att bara kunna sätta sej ner på golvet och sluta ögonen och gå in i sitt inre efteråt är man så lugn och avslppnad. Detta kommer jag att ha stor nytta av i vardagen känner jag. Kommer nog att se om det finns några yoga kurser här i stan. Det blev sköna promenader och god vegitarisk mat också så nu känner jag mej som en ny människa :)
Så tack min underbara man för att du tog med mej på denna underbara resa.

Min förkylning börjar ge med sej, och det är ju skönt. Men bäst av allt är nog att snön håller på att smällta bort och det har blivit ljusare ute.
Så just nu känns livet så himla underbart!
kram Annika

Kommentarer

  1. Skönt att förkylningen är på väg bort...och här har vi också haft töväder idag

    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar