Vardag igen

Hallå på er!
Ja imorgon är det vardag igen dax att börja jobba efter att ha varit ledig i 2 veckor, även om ledigheten blev mest sjukstuga så har det ändå varit skönt att få vila upp sej. Idag så gick maken och jag en liten promenad det var inte så skönt väder mulet några - grader men ändå skönt att få lite luft, men det märka att man inte har så mycket kondis det blev en betydligt kortare variant av promenad mot vad vi brukar göra. Vi har även kört ner min bil till verkstan då den läcker kylar vatten så i början av veckan kan jag låna sonens bil då han fortfarande har lov, och maken åker till Gävle i morgon igen så ibland är det bra att ha 3 bilar i familjen. Idag kom jag på att jag har ju inte visat bild på min nya ugn när den kom på plats eftersom det var strul på blogger med att sätta in bilder , såg att det var flera idag som haft såna problem men peppar peppar så funkar mitt.

på plats
så bra att ha den i arbetshöjd

Vreden i gammal stil
Det blev ju lite krångel när vi skulle montera den , fick skruva bort golvsockel och flytta uttaget eftersom den nya sladden var kortare än den gamla ugnen, men nu är den på plats och vi är såå nöjda, det blev ju trots allt snyggare med en vit istället för svart som jag ett tag var inne på. Nu ska jag ta och vara lite nyttig och städa rent badrummet och sen fixa lite mat idag blir det spagetti och köttfärssås, kanske det får sonen att äta lite han har inte haft nån mat lust nu när han är sjuk.
Kram Annika

Kommentarer

 1. Hallojsan Annika!!

  såå fint det blev med ugnen!! Den där har jag också kollat in! Vill ha en i bättre höjd och vår spis kommer nog snartlägga av ( hoppas jag..hihi..)

  ha det gott Kram sanne

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ursnygg ugn!
  Det var klass på den.
  Dick blev glad över din snälla kommentar angående provdockan.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Den var ju jättesnygg...passar perfekt
  ha det bra
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar