Helt slut!

Så känner jag mej idag

Hallå på er!
Så har det blivit lördag igen, men denna dag är jag ganska trött och slut. Natten till fredagen så vaknade jag vid halv 2 och hade ont imagen och mådde illa så det blev till att ta fram hinken och den blev min vän i si så där 10 timmar framåt. Spydde i princip 2 ggr i timmen så idag har jag en rejäl träningsvärk i magen och huvudet värker, men jag har i alla fall fått i mej 1 smörgås o en kopp te det är mer än vad jag åt igår då blev det 2 mariekex på kvällen.Känns som om det aldrig tar slut med sjukdomar . Men det var ju inte helt oväntat att jag skulle åka på vinterkräksjukan för den härjar på jobbet nu när vi äntligen blivit av med influensa sjukan. På torsdagen när jag kom till jobbet så stod ett barn ute på gården och kräktes och 2 var redan hem skickade, i detta yrke borde vi inte ha nån karensdag som vi är utsatta. Nåja nog om sjukdomar nu är jag på bättringsvägen ialla fall.
Maken kom fram  till Thailand ordentligt i onsdags där han tillbringat några dagar med sin bror i Bangkok men idag åker dom vidare till Phuket där han ska vara resten av semestern och jag såg att dom har LITE varmare än vi  ,35gr hua så varmt fast det är ju bättre än den snön som hela tiden kommer här. Resten av lördagen kommer att vara lugn för min del vila , titta lite i tidningar och kanske se på melodifestivalen i kväll om jag orkar. Önskar er alla en skön lördag.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Hej!
    Tänk vad livet kan vara orättvist. Du är magsjuk och maken solbadar;)
    Hoppas att du har tillfrisknat nu och kan mysa över egen tid och göra det du känner för.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar