Hemma dag

En krya på mej bukett unnade jag mej idag

Hejsan!
Vilket underbart vinter väder vi har här idag strålande sol -4grader o vitt ute, skönt att betrakta inne från soffhörnet och bara ligga och titta ut på himlen. Och har man tur så passerar i bland flygplan som flyger lågt för landning.

Min vy liggande i soffan
Igår var det en lugn söndag jag låg mest o tittade på tv o läste tidningar, men var faktiskt till affären och köpte lite diet mat så att min mage får lite mjukstart.Hälsofil, barnmatsburkar och soppa.


Så det blev en burk till middag och jag blev faktiskt mätt. Det går sakta men säkert åt rätt håll börjar till o med känna mej hungrig så det blev lite mer barnmatsburk till lunch lagom kryddat. Har fortfarande dålig mage så jag blir hemma några dagar till för att vara helt smitt fri Det ända nyttiga jag gjort idag var att rengöra toaletten idag kändes skönt att få rent där inne efter magsjukan.. Idag så chattade jag med maken och han var glad att han slapp magsjuka på flyget, annars var allt bra med honom  han stor trivdes där nere. Så vem vet så kanske vi far dit  hela familjen nästa gång. Jag är ju inte så jätte sugen med det där att flyga vet ej varför, har flugit massor av gånger genom åren men det har blivit värre på de senaste åren, men det får jag sätta mej över för jag vill ju ut och se nya platser. Satt och tittade på lite bilder idag och såg att jag glömt visa hur mitt syskrin blev när det vart klart så här kommer före o efter bilder...

Före trä ren
Efter vitt med svarta detaljer

Knopparna jag köpte i Örebro sommaren 11 kom till användning

Det var allt för idag , så kanske vi ses imorron.
kramisar Annika

Kommentarer

  1. Skönt att det väntoch går åt rätt håll, själv har jag åkt på en dunderförkylning här....*suck*....men hellre det än den sjuka du fått....
    Ha en riktigt härlig tisdag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Ja det är rätt inställning,se till att komma över din flygrädsla,så vi systrar kan åka iväg/Kryapådej kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar