Hjärta och smärta


Hejsan!
Först vill jag önska er alla en glad alla hjärtans dag. Och ett stort grattis till bonus sonen som idag blir 27 år HURRA HURRA. Oj vad stor han har blivit och vad fort åren går han var lite mer än 3 år när jag och min man träffades.
Det blev en mindre kul överrskning när jag kom hem idag, för ute på gatan står en tank upp ställd med dricks vatten, ÅTER ÄN VATTENLÄCKA det går bra för nyköping vet inte hur många vi haft de senaste åren. Så det var bara att leta fram petflaskor och ta fram hinkar och börja vandringen med att hämta vatten, hoppas att vi snart får vatten igen vill ju kunna duscha. Igår var jag för första gången på mamografi och det gjorde inte så farligt ont, bara på den sida som jag har min inflammation i revbenen , så igår kväll o idag har det gjort himla ont så nu har jag börjat äta voltaren igen så får vi se om det går över. Skulle ha varit på massage idag men då det var brist på personal på jobbet fick jag jobba över så det blir till att boka ny tid.
idag blir det enkel middag då vi inte kan diska , pommes med schnitzel till lagat i ugnen.
kram Annika

Kommentarer

 1. Det är ju inte skönt precis med mammografi ..men himla bra att vi har det tycker jag
  ha en trevlig helg och hoppas ni får vatten snart
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Bra med undersökning regelbundet........dock inte så behagligt.
  Hoppas du blir bra igen.

  Låter jobbigt att vara utan vatten, det är man ju så bortskämd med.

  En fin helg (trots vattenläckan)
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar