Lite svart!


Goddagens!
Så skönt med lördag och helg och få vara ledig. Även om det bara blev 2dagars jobb denna vecka så har jag varit väldigt trött på kvällarna, det har varit personal brist hela veckan på jobbet så det har varit tufft. Som jag skrev i förrgår så hade vi ju en stor vattenläcka här i stan men som tur var så kom det tillbaka på kvällen, man märker vad man är beroende av vatten. Idag har jag bakat tårtbotten och kärleksmuffins till morgondagens lilla kalas för sonen som fyller år på måndag, men det är bara mormor o morfar som kommer då  mina systrar jobbar helg, så vi får fira honom lite nästa helg när vi ska på kalas för min mamma. Tåtran visar jag i morron men jag kan visa muffinsen idag.
ett fat fullt

cocos o strössel på
När jag beställde svart marsipan från Panduro så beställde jag dessa strutsfjädrar tyckte dom var lite coola att dom var svarta, just nu står dom på hylla ovanför soffan, där hamnade även min budskapstavla.

ser nästan ut som bilden var svart/vit
gipstavlan
Ikväll blir det nog lite hämtmat tror jag man måste få vara lite lat ibland. Och tänk nu är det inte många dagar kvar till maken kommer hem längtar väldigt mycket efter honom :-).
hoppas ni får en myspys lördag nu.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar