Ljusare


Hallå på er!
Vilken skillnad med ljuset det har blivit på morgonen o kvällen , det känns att vi är på väg åt rätt håll. Imorse när jag åkte till jobbet vid halv 7 så kvittrade fåglarna åh vilken vår känsla jag fick, men nu har den gått över för nu snöar det här hemma :(
Idag hade jag tänkt hämta hem min bil som var klar på verkstaden men hade så ont i huvudet så jag åkte hem och vilade istället, så vi får göra det en annan dag det är ju ingen panik. Snart ska sonen och jag iväg och träna på gymmet och efter det ska vi unna oss en pizza. Maken har idag på börjat sin hem resa från Thailand och kommer att landa tidigt i morgon bitti,hoppas att det går bra för honom att flyga för i söndags blev dom matförgiftade alla 3 och har legat flera dagar. tyvärr så hinner jag nog åka till jobbet innan han kommer men jag får ju träffa honom på kvällen.
Nu är det dax att ta sej an lite stryktvätt innan träningen.
kram Annika

Kommentarer

 1. Ja visst är det skönt att det är ljusare längre nu
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det är inte så kul med huvudvärk och man blir så trött av det.
  Visst är det skönt att det blir ljusare och det är lättare att gå upp på morgonen.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar