Ny vecka

Hallå alla vänner!
Som vanligt så försvann helgen i en rasande fart och nu har vi måndag igen, och denna vecka känns som en tuff vecka. Har två dagrar som jag jobbar till 18 och imorgon har vi kvällsmöte på jobbet och så har jag bara en dag som jag slutar tidigt kl 14 så jag hoppas att denna vecka går fort. Men åter till helgen i lördags var sonen o jag och firade mor o far som fyllt år och då träffade jag även mina systrar med familjer och det händer inte så ofta  det var super kul, och vi fick goda smörgåstårtor och dryck.
alltid så himla gott med smörgåstårta
Och jag hade med mej en bukett med tulpaner/brudslöja och så hade vi gått ihop och köpt en delikatess korg med ostar, kex o marmelader och en flaska vin men jag glömde fota den.


Jag köpte även en bukett blommor till maken som lite uppmuntran nu när han är sjuk och inte kunde följa med och han blev så glad, det går sakta men säkert åt rätt håll för honom fast han har fortfarande ont i magen en riktigt envis bacill.

Igår var jag riktigt flitig först så bakade jag matbröd och denna gång blev det 2st bondbröd, sen fram med snabeldraken  och det var välbehövligt må jag säga och sen blev det handling av mat för ett par dagar framåt, skönt att slippa det när man slutar sent. Nu ska jag ta och äta lite frukost innnan det är dax för arbete.
kram Annika

Kommentarer

 1. Vilka vackra buketter och vad smarrig och god smörgåstårtan ser ut
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Trevligt med lite kalasande ihop med familj och släkt!!
  Kram sanne

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra buketter! Måste varit roligt att ge bort :)
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar