På plats!

Godmorron!
Vilken underbart vacker morgon vi har  här  hemma, visst det är lite kallare -12, än vad det har varit den senaste veckan. Men solen lyser och det är så härligt att få se den. Igår hade jag tvättstugan hela eftermiddagen det var en hel del tvätt, bytte sängkläder i 3 sängar +att vi hade tvätt från förra helgen men nu är det klart :) . På dagens lista står det städning som jag har kommit efter med denna vecka, har inte haft rätta orken då min förkylning har satt sej i bihålorna och det gör så ont varje gång jag böjer huvudet framåt, jag borde nog sluta med nässprayet som jag nu änvänt i över 2 veckor men vad gör man när man vaknar o är så täppt. Kanske solen och ljuset gör att man kan bli lite piggare ialla fall.
Dessa tulpaner köpte jag till maken i måndags och dom står sej så fint än, så härliga färger tycker jag.

vår känsla
Och igår kom så ÄNTLIGEN min hylla Stenstorp från IKEA upp efter att ha legat monterad o klar sen september, vet inte varför det har tagit så långtid men på 5 minuter var den uppe. Tyvärr har den fått en liten skada på ena hörnet men det ska vi försöka fixa.

så här blev det

Jag satt inte dit hängarna som följde med för vi ska sätta till spottar under så vi får lite läs belysning därunder. Själva väggen ser väldigt trist ut men vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska ha för färg/tapet här inne, det lutar lite åt att vi ev kommer att klä väggarna med gipsskivor eller mdf typ såna här som vi sen målar.
som då blir i horisontell riktning, men först ska matrum/halva rummet bli klart + sovrummet. På matrums front har det inte hänt nått sen tapetseringen eftersom vi blev sjuka över jul och sen har maken jobbat borta en hel del + att han har börjat fixa sitt nya kontorsrum, men i slutet av februari kommer vi att fortsätta projektet. Varför så då undrar ni säkert jo för på onsdag far han till sin bror i Thailand o blir där i 2 veckor. Kanske är det bra att det trots allt tagit så långtid med renoveringen för nu har vi tänkt om angående det halva rummet som i dag är makens kontor, först tänkte vi ställa vitrinskåpet där o en skänk som serveringsrum, men nu känns det som att chiffonjen från sovrummet kommer att flytta dit,
Chiffonjen när jag hade målat den klart 2011
  då det är rätt trångt i sovrummet idag. med vi får se vi kankse ändrar oss igen. Men jag är fortfarande inne på att stilen i sovrummet ska gå åt det orientaliska hållet med varma färger och fina tyger.
Oj det blev visst ett långt inlägg idag. Hoppas att ni får en skön avslutning på helgen.
kram Annika
Ps. Glöm inte att det är Andningensdag idag , genom att andas rätt så mår vi bättre. ds

Kommentarer

  1. Ja i dag är det jättefint när solen skiner.Blev ju bara så snyggt med din hylla snygga saker på den också.Underbar chiffonje .Ha en skön och härlig söndag fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Så fint det blev med hyllan
    ha det bra
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar