Semmeldagen

Semlor på rad

Hej på er!
Idag är det tisdag men ingen vanlig sådan idag får man ju frossa i semlor, jag ska faktiskt unna mej en i kväll. Hade kvar bullar i frysen sen vi gjorde semlor sist och grädde, mandelmassa hade jag oxå hemma . Min mage mår mycket bättre nu har ätit som vanligt dock inte stekt mat det får vänta ett tag till.Så på torsdag( måste ju följa 48 tim regeln) blir det till att jobba igen och det var efterlängtat för det fattas folk i dessa sjukdoms tider. Idag tog jag och dammsög lite det var stora råttor denna gång usch...att dom ska växa så snabbt dom rackarna.
Tänk vad bra det är med facebook satt och chattade med maken i dag igen , tänk vad dyrt det skulle bli om vi ringde istället.
Hittade idag i mina gömmor lite gips o formar som jag inte testat än så nu har jag fyllt formarn så får ni se resultat i morgon.
Nu ska jag göra lite middag till mej det blir soppa idag sonen ville ha fiskpinnar o pommes så det blir 2 rätter idag.
ha det så skönt och ät inte för många "temlor" nu.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Ja visst är facebook bra att ha...här har vi njutit av en semla idag
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar