Snö, snö...Hej på er!
Idag har det i princip snöat hela dagen så trist, vill ha vår nuuuu. Här rullar dagarn på för fullt med jobb, jag har jobbat över hela förra veckan och denna med då det har varit mycket sjukt på jobbet, men i morron börjar jag halv elva så skönt det ska bli  med sovmorron. Idag känner jag mej lite stel i kroppen efter att vi var och tränade på gymmet igår , det var flera månader sen sist och det var riktigt skönt att komma iväg. I måndags så lämnade vi in min bil för lagning av motorhuv som blev bucklig då jag blev på backad i höstas så nu ska den vara på verkstad i 2veckor. Och lika många veckor ska min make vara borta för idag for han iväg till Thailand för att hälsa på sin bror med fru som flyttat dit, kan medge att jag är lite avis, men inte på flyresan men att slippa snön,


 Istället får jag tända en massa ljus och mysa inne, sonen och jag får klara oss så gott vi kan på egenhand.
Nu ska jag strax fixa till lite middag idag blir det korvstroganoff med ris, vi passar på att äta det då det inte är makens favoriträtt. Tänk att det snart är helg igen får se vad jag hittar på, skulle behöva rensa lite i garderoberna.

kram Annika

Kommentarer

 1. Tack söta du för din grattishälsning!

  Förstår att du är avis på maken som reser till sol och värme, man är ju ganska trött på den här vintern nu.

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Om du är trött på vintern så rekommederas doften av lavendel - apelsin kan funka också.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar