En till!


Hejsan!
Vilka härligt soliga dagar vi har haft i helgen och igår, i helgen så blev det lite städning och annat pyssel. På söndagen tog vi en lång promenad  med ett stopp på fikat Mekka där blev det en god bit smörgåstårta o kaffe, efter vår långis så blev maken helt utslagen och trött han har fortfaranade inte återhämtat sej helt från sin Thaimagsjuka. Men nu är han i göteborg och jobbar sen igår men kommer hem idag. Igår hämtade jag ut denna lilla dam till min samling.

Min nya madonna
Den fina madonnan köpte jag Cellbes mycket prisvärd och så fiiin :)
Så nu har jag 4st olika madonnor här hemma. Och en ska jag gjuta i gips efter att jag har köpt en ny form.
Nu är det snart jobbdax för min del och ska se om sonen är på gång att vakna han ska till Eskilstuna idga på högskolemässa med sin klass spännande och se vad han tycker om det.Glöm inte att njuta av solen idag det ska jag göra för det blir nog en ute stund på em på jobbet idag med.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vad fin den var Madonnan..får jag nog kolla in på Cellbes
    ha en fortsatt bra dag
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar