Hejsan!
Nu har vi den bästa av alla veckans dagar här FREDAG, idag blir det först jobb till 14 sen tar jag helg denna vecka har gått väldigt fort eftersom jag var ledig i måndags. Och nästa vecka är det en 4 dagars vecka igen. Idag vaknade jag vid halv sex av makens klocka som ringde, han skulle iväg på sitt gympass som är varje fredag morgon, och jag har redan nu på morgonen hunnit ta bort en heldel tapeter i halva rummet. Makens hurts är nu färdig målad visar bild imorron när beslagen är på. Här hemma har vi fortfarande kallt och snö nu är jag sååå trött på denna vinter och vill ha vår och sommar nu,
får väl drömma mej bort en stund...
Stranden på Fuerteventura när vi var där för några årsedan
Palmer
Men men nu är det bara att bylsa på sej varma kläder och fara till jobbet.
ha en skön fredag
kram Annika

Kommentarer