Helg igen

Känns långt till sommar o bad

Godmorron mina vänner!
Så har vi helg igen , just nu känns det som veckorna rusar iväg och vi har redan kommit halvvägs i mars. Och jag tycker veckorna bara består av måndagoch fredag. Sonens samtal gick bra men jag missade det på grund av personalbrist på jobbet så var jag tvungen att jobba över men maken kunde gå, nu är det inte långt kvar på hans gymnasietid, så får vi se om han kommer in på nån högskola det finns inte så många som har musikproduktion program men ett par ställen ska vi besöka ialla fall. Här hemma har jag börjat arbetet med att ta bort tapeter i lilla rummet och det blev inte ångning utan jag kör med ett slags tapetklister som man målar på o sen är det bara att dra bort tapeten. Nu i eftermiddag ska maken och jag iväg till Hesselby slott med några vänner för övernattning och ett besök på Cirkus för att se Jerry Williams show. Ska bli kul trots att jag inte är nått stort fan av honom men det är ju alltid kul att komma ut. Och på måndag har jag tagit semester så vi får se vad jag gör då misstänker att det blir riva tapet och börja måla om en hurts som maken vill ha till sitt kontor, och den blir inte vit :).
önskar er alla en skön lördag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Ha en riktigt härlig måndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fin bild!
  Jag tror att det smäller till början på April och att det blir riktigt varmt.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar