Lååååång fredag


Godmorgon på er!
Idag var jag vaken redan vid kvart i 5 men kände mej faktiskt utvilad, Och skönt att veta att man inte behöver ge sej ut denna kalla vår morgon termometern visade på -7 burr ska det aldrig bli vår och sommar. Jag blev hemma 2 dagar från jobbet med min jobbiga förkylning men det känns nu som att det har vänt och går åt rätt håll, på tal om jobb så blir det lite förändringar i höst för min del. Den förskolan som jag är på nu ska byggas om och det innerbär hoppslagna barngrupper och mindre personal täthet, men jag blir inte utan jobb då jag har anställning i kommunen men hamnar på en annan förskola eller om man ska ta och se om det finns nått annat inom kommunen vi får se. Nu ska vi ialla fall njuta av påskledigheten här hemma idag blir det lite fix och knåp med sånt som inte hunnits med här hemma tex påskstäda mm. Imorgon far maken och sonen ner till jönköping för att gå på bilmässan där så då får jag lite egen tid :). Nu ska jag ta och mumsa imej lite frukost innan jag startar upp denna Långfredag.
ha en skön dag!
kram Annika

Kommentarer

 1. Oj går det till så i era kommuner... Men hoppas ditt nya jobb blir givande, kanske bra att pröva på något annat än det inrutade vanliga...
  Önskar dej en skön påsk !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. ...(\(\..♥../)/)
  ..( '.')....('.' )
  o(_")").(“(“_)o
  ”˜˜”*°•. ˜”*°••°GLAD PÅSK!!!

  Kram Maud
  Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det är fortfarande kalla nätter men dagarna är härliga med sin varma sol.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar