Nya detaljer

Tjingeling på er!
Jag hoppas att ni alla njuter av solen och att det blir allt ljusare för varje dag som går, Idag har jag haft en väldigt kort arbetsdag endast 3 timmar så blir det vissa veckor efter som jag jobbar heltid måndagar o vissa fredagar då blir det inte många timmar kvar att för dela när man har 30 timmars/v. Efter jobbet var jag in en sväng på Karlssons och hittade 2st nya lampfötter till mina sängbord då jag vill ha lite mörka detaljer där.

svart smide
Jag köpte dom för pengarna som jag fick för dessa speglarna som jag sålde på Facebook igår,


 dom satt i sovrummet där kommer vi att sätta upp den öppna spisen i stället, hoppas maken får ork till det i helgen (han är fortfarande trött efter magåkomman) läste på nätet att det kan ta månader innan man är helt återställd efter en salmonella omgång. Kommer eventuellt att sälja denna sänggavel också...

på tal om att sälja så har jag även lagt ut vår tv möbel på Fb om nån är intresserad. 2st billy hyllor +mittsektioner, det är tyg på insidan av vitrindörrarna och så har vi satt golvsocklar nertill allt målat i antikgrått.
pris 1000kr
Idag så har vi även gofikat jag och maken på eftermiddagen med kaffe och wiennerbröd och firat att makens pappa skulle ha blivit 80 år idag, tyvärr gick han bort alldeles för tidigt för 14år sedan. Så vi säger grattis Far/farfar/svärfar och hoppas att du har det bra i din himmel. Jaha det var allt för idag så ses vi imorgon och då har vi äntligen FREDAG :))))
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar