Solig tisdag

Godmorgon på er!
Ännu en kall morgon även om vi idag bara har -10 mot i går då det var -18 när jag kom till jobbet. men jag är glad så länge solen visar sej. Igår jobbade jag till 18 så det blev bara att äta middag och softa i soffan för min del, men maken o sonen hade under dagen flyttat ut alla möbler från hans kontor och ställt det i nya lokalen så nu är det tomt här, så snart kan jag gå loss med ångmaskinen igen :)

Kontoret

Tomt
Nu är det dax för mej och fara till jobbet, och sen i eftermiddag är det även dax för sonens sista utveclingssamtal , hoppas att ni får en underbar tisdag. kram AnnikaKommentarer

 1. kyligt härmed idag ...-15 imorse brrr...vill inte mer ..vill ha varmt
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  En del projekt på gång!
  Ha en fin helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar