Solkatt

Ebba myser

Hejsan !
Så har det blivit sömdag kväll igen, maken och sonen tittar på film så då passar jag på att blogga lite, bilden ovan tog jag imorse när Ebba kurade ner sej i överkastet som jag lagt i fåtöljen och där låg hon och njöt av vår solen. Den här helgen har vi verkligen varit flitiga, igår så började jag att rensa ut en massa gamla papper från mina pärmar och sen har vi hela helgen rensat ut böcker och annat skräp som blev över när maken flyttade ut sitt kontor, vår extra kyl som stått i klädkammaren hamnade nu i lilla rummet intill matrummet i ett skåp, bra att ha kalla drycker nära till hands. Bokhyllan i vardagsrummet som vi tänk göra oss av med blir kvar då vi behövde ställa alla böcker nånstans tur att den inte hann säljas, sen blev det 2 lass till soptippen oxå. Vad skönt det är att få rensa ut sånt man inte använder. Det blev en sväng till gymmet igår med och idag känner jag att det är en förkylning på G tur att det är en kort vecka. Jag hoppas att jag kan plocka fram lite påsaker i morron efter jobbet .
Nu ska jag ta och kika runt lite hos er andra som jag inte hunnit med i helgen.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Gullig bild!
  Nu har min katt börjat gå ut en längre stund nu när det blir lite varmare ute på eftermiddagen.
  Ha en bra början på veckan!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Myspys verkligen
  ha en bra start på veckan
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar