Söndagsmys


Hejsan!
Ihelgen har vi hunnit med en hel del här hemma, igår hade jag tvättstugan och senare under dagen så satte vi upp vår fusk eld stad och den hamnade i vårt sovrum på den vägg som speglarna satt.


Svårt att få en bra bild i kvällsmörkret
Så mysigt att ligga i sängen och titta på elden, och bättre kommer det att bli när det blir en annan varmare färg på väggarna så småning om.

Och när vi flyttade lite på vikväggarna så ser vi elden från soffan, kommer att bli kanon bra när vi fått upp den riktiga skjutväggen. Den ena vikväggen ska maken ta ned till sitt kontor. På tal om det så var vi en tur till Ikea i Linköping idag och köpte denna möbel som han ska ha på sitt nya kontor som äntligen är färdigt för inflyttning .
så nu kan vi snart göra klart det berömda matrummet o lilla rummet , ett projekt som snart tagit ett år pga olika anledningar o förhinder, det ska bli såå skönt när det är klart. Härom dagen var jag en sväng förbi vår återföräljare av panduro saken och där hittade jag dessa schabloner så nu får vi se vad som ska målas.

Var det fler än jag som såg melodifestivalen igår , att man alltid ska se detta spektakel och sen vinner iaf fel låt att man aldrig lär sej att hoppa över detta program, mina favoriter var i allafall Yohio o ulrik munter.
Ikväll tar vi och tänder en massa ljus och eldstaden och njuter av en Burgundisk köttgryta till middag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vad fint det blev!Roligt att höra allas engagemang ang rätt låt vann,du och jag har verkligen inte samma smak ;)Rätt låt vann. Jag är fortf intresserad av den andra vikväggen när ni ska byta/Kram från syster-

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det blev..ha en bra vecka
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar