Äntligen!

Godmorron!
Idag vaknade jag långt före tuppen redan halv 5 o kunde inte somna om, så då satte jag mej här vid datorn istället. Vilket härligt vår väder vi hade igår och det ser ut att bli lika fint idag. I går så blev vi äntligen klara med tapetseringen av sista rummet och så här blev det.
lite mörkt
 det är lite svårt att få en bra bild då rummet är så litet, matrummet är in till vänster o sonens rum är till höger så det är som en liten hall jag står i vardagsrummet och tar bilden.


dörren till sonens rum passar ju bra in i färgskalan nu
Så nu är det "bara" golvläggning, höga golvsocklar och taklister som ska upp :-) det går sakta men säkert framåt, så detta pysslade vi med i det fina vår vädret. Sen blev det premiär grillning på balkongen så mumsigt det blev flinta med färskpotatis ugn, en god sallad på olika bönor, fetaost och soltorkade tomater o rött vin i glasen. Men idag ska vi faktiskt ge oss ut för i eftermiddag ska det landa en zeppelinare här på skavsta flygplats så det måste vi ju åka o titta på. Sen blir det att slänga lite sopor på tippen och måla mera krukor.
nu  önskar jag er alla en skön solig söndag och avslutar med en bild på när vi firade att vi hade tapetserat klart igår.
En kaktuscider till mej och en guinness till maken
kram Annika

Kommentarer

 1. Uppe tidigt jag med.
  Går inte sova när solen letar sig in och fåglarna kvittrar.
  Men vad gör det..............

  Fin tapet ni satt upp.

  Ha en fin dag,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Uppe innan tuppen här med.Bara så himla fin tapet.Hoppas att solen skiner på dej i dag.Ha en härlig söndag.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så skönt då är rummet nästan klart och det var en fin tapet ni hade valt.
  Min man är bättre på pillerjobb en jag.
  Jag vaknade också med tuppen, men jag har så svårt att gå upp så tidigt. Men nästa gång ska jag ta mig i kragen och masa mig upp när jag har sovit klart i ottan.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Så jättesnygg tapet ..och matchar ju dörren bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 5. Så länge man sovit klart så kan det vara skönt att gå upp tidigt.
  Annars rekommenderas Lavendel :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar