Ett år närmare..

En sån här skulle jag ha haft igår så fin

Hej mina vänner!
Idag kliver jag ett år närmare 50(fy vad gammalt det låter) för idag är det ingen vanlig dag utan min födelsedag :) fast man saknar det där pirret man hade som liten. Vi hade kalas för mig och maken (som fyller senare i april) igår för släkten då fick vi många fina viflaskor och goda choklad askar. Denna påsk helg har bara rusat förbi , på påsaftonen var sonen och maken ner till Jönköping o bilmässan , då passade jag på att tvätta, städa , måla och baka.
Dumle/nobless kakor
Jag lägger in recept i morgon om nån vill göra dessa goda kakor. Påskdagen gick vi en skön men kall långpromenad och efter det så var det städning på schemat. Så idag blir det  till att jobba igen skönt att det är en kort vecka igen. Ikväll ska vi gå ut och ät middag eftersom jag får välja mat idag så blir det en sväng till Tres tapas här i stan en spansk restaurang.
kram Annika

Kommentarer