Fredag igen


Godmorron!
Då har vi kommit till veckans bästa dag  FREDAG, så skönt att det är helg i morron och som vanligt blir det nog lite renoverings pyssel här hemma. Och min blommor behöver ju lite ny jord som jag skulle ha gjort igår men inte orkade. Kursen i går var kanonbra vi fick lära oss massor av bra saker inom hjärt-lung räddning o första hjälpen, och så vi fick vi även se hur man använder en hjärtstartare.Enda minus var att vi inte fick nått att äta eller dricka under pauserna så jag var både hungrig och kaffe sugen när vi slutade kl 12,30. Så det blev ett stopp på korv kiosken o fick i mej en tunnbrödrulle, sen for jag ner på stan en stund men hittade inget kul, köpte en liten skylt och en svart cafegardin stång som ska sitta i lilla rummet i min egen gjorda hylla ni får se sen.

Nu ska jag förbereda mej för en ny arbetsdag och lönesamtal som jag ska på.
kram Annika

Kommentarer

 1. Kikar in och önskar dig en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. hej!
  Jag tänkte byta jord på mina pelargonier nu när det är lite varmare ute idag.
  Hoppas att du får en fin Söndag!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar