Golvläggning

Godmorron!
Inatt har jag sovit lite halv dåligt vaknade vi ett att det pep i bradvarnaren men det brann inte utan den varnade att batteriet snart är slut, och det gjorde den typ en gång i timmen till slut gick maken upp o tog ner den. Varför sker sånt bara på natten det har hänt förrut med :( och så har jag haft katten utsläppt så hon har kommit o gosat flera gånger. Igår kom äntligen igång med golvet i matrummet(som nu ska bli tv rum) Och fort gick det ca 3 timmar och bara en bräda som blev lite skadad i hörnet fick bytas ut, idag gör vi klart det lilla rummet intill som ska ha samma golv.

Första brädorna på plats
Halva golvet lagt

Klart!
Kunde inte låta bli att ställa dit en del av golv sockeln
Golv sockeln består av 3 delar själva sockel, en slät skiva och till slut en bröstlist, ni ser vart tapeten slutar så hög blir sockeln. Golvet kommer från Pergo och är ett skeppsgolv i grå ask. Jag är så jätte nöjd med det det blev så ljust och fint. Jag kommer nog att sätta på den vita klädseln på soffan som jag köpte ny på tradera för längesedan och hoppas på att katten håller klorna i styr. Idag så fortsätter vi vårt golv projekt. Det är en spännande dag idag för då får jag veta om jag ska jobba imorron eller stå strejk vakt.
ha en underbar söndag nu mina vänner och njut av solen om den lyser hos er.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar