Grattis!


Hej på er!
Så har det blivit fredag igen jag fattar inte vart veckorna tar vägen, just nu går tiden väldigt fort. Härom dagen så kom min nya dator hem till mej, min andra hade batteriet börjat ge upp och laddsladden var sen länge trasig så jag har haft en annan sladd, så det fick bli en ny dator som dessutom är lite större, himla bra för ett blindstyre som jag. Igår inhandlade jag lite fler lerkrukor som ska piffas innan pelargonerna ska ner, på tal om blommor så planterade jag mina penseer o pelargoner häromdagen så nu är det lite vår på balkongen :)
Jaha kära vänner vad ska ni göra ihelgen då ? här blir det som vanligt pyssel i vårt lång dragna projekt renovering av matrum+lilla hallen, sista tapetseringen ska göras. Och härom kvällen kom maken på en ide som gör att det vi har som matrum nu inte kommer att vara det , här blir det om möblering igen usch vad vi är jobbiga ibland men jag tror detta blir bättre islut ändan :) ni ska få se sen.

Idag säger jag hipp hipp hurra och jätte grattis till min älskae make som idag fyller 55år, det firar vi med en smarrig lasange och lite rött och sen en tiramisu till dessert.
Nu önskar jag er andra en skön fredag.
kram Annika


Kommentarer