Kurs dag!

Godmorron denna kalla morgon!
Redan torsdag idag , vaknade lite stel i kroppen idag men det är själv förvållat var och tränade igår på gymmet och tog i lite mer än vanligt så idag känns det :) men då vet man iallafall att man har jobbat på bra. På dagens schemat står det  första hjälpen och HLR kurs på förmiddagen på brandstationen, sen efter jobbet blir det en tur på stan det var så länge sedan, så kanske hittar man nått nödvändigt som vill följa med hem. Sen tror jag det är högtid att plantera om mina övervintrade pelargoner oxå, som tur är så är det bara 3st så det går nog fort. Nu ska jag ta lite frukost innan jag far.
vi hörs och syns en annan dag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hejsan hoppas kursen gick bra...är inte så länge sen jag var på sån också ..jättebra tycker jag att man får gå på sånt
    hoppas du hann med dina pelargoner också
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar