Längtar

Godmoorn dena soliga tisdag!
Nu börjar jag verkligen längta efter våren och dessa små gula solar på marken, men tydligen så är våren på väg :). Helgen den bara rusade iväg men vi fick mycket gjort på lördagen så städade jag, målade taket i lilla rummet, på kvällen var vi bort bjudna på middag hos ett par bekanta vi blev åtta stycken. Vi fick god mat o vin och sent blev det vi var inte hemma förrens kl 3 på natten, och som vanligt vaknar jag tidigt så jag var bra trött på söndagen. Men det hindrade inte oss från att ta en underbart skön prommenad i det fina men kalla vädret, och efter det fick man ny ork och vi började sätta cover tapet i rummet så nu har vi hälften kvar så det går framåt. Får se om det blir nått i kväll eller om det blir gymmet istället nu när min förkylning äntligen har gett med sej, nu håller jag bara tummarna att slippa den magsjuka som än engång härjar på jobbet.
Önskar er alla en underbar tisdag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Har inte sett några såna heller än...har dragits med hosta och lite snuva ett par dagar nu...sak till VC imorgon då jag måste få penicillin pga att jag har kol
    ha det bra
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar