Måla måla

Hejsan!
En strålande solig lördag har vi idag även om värmen inte har kommit helt, vad fort veckan gick tycker att det var helg nyss. Igår efter jobbet så var jag och hämtade ut 2 st paket ett från jotex och ett från lovelyhome. En lampa som ska sitta i det lilla rummet vid matrummet , lagom shabby chic slitet och med små glas prismor.

Tak lampa från Jotex
närbild
Paketet från lovelyhome innehöll 4 st rullar av cover tapet märket easy cover, det som är bra med dom är att de är smalare (60cm)  än vanlig cover  som är 1 meter breda och svåra att hantera, tyvärr kunde inte vår färgaffär här hemma leverera den så jag fick beställa den på nätet, men det gick snabbt och bra leverans efter 2dagar det kallar jag service.
Så idag har jag målat taket 2ggr i rummet så imorgon kan vi nog börja med covern, för ikväll ska vi bort på middag så det blir inte av idag. Jag tycker att det börjar känns som att våren är på G nu med fågel kvitter och lite varmare ute, vi har börjat vara ute även på eftermiddagrna på jobbet nu när det även är ljusare ute. Nu ska jag ta mej till duschen och gno bort takfärgen innan vi ska iväg, önskar er alla en skön lördag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Det var en söt lampa.:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för den fina hälsningen hos mig! :-)

  Vilken vacker lampa, jag kan tänka mig att det kommer att bli ett vackert sken från den eftersom den har ett så fint mönster plus alla prismor.

  Ha en fin vecka!

  Kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Fin lampa och det är kul bara man kommer igång att måla.
  Ha en bra början på veckan!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar