Nya projekt

 Hejsan!
Men hur kunde det hända FREDAG igen jag hinner inte med känner jag och snart är april slut. I onsdags var maken och jag till Barkarby och hämtde hem ett stort matbord med 6st stolar i furu som jag ska måla om, men det projektet får vänta lite. Bordet är med iläggsskivor i hela 260cm långt så man kan sitta som mest 12 personer runt det och tungt var det att bära så nu har jag träningsverk :)

Matgruppen
benen

Just nu står den i vardagsrummet därav att det är mycket möbler.
Det nya bordet ska stå i nuvarande vardagsrummet, och tv,soffa mm kommer att flytta in idet rum vi har haft som matrum och som vi nu renoverar, på så sätt får vi bättre plats med det stor bordet då vardagsrummet är mycket större. Så kanske börjar jag måla på semestern eller i höst vi får se. Nu i helgen ska vi lägga in golv och så får vi se om vi hinner sätta upp socklarna.

Sonens fina studentmössa

Igår var sonen på student fest med lärarna i skolan och då invigde han sin fina mössa, oj vad fort dessa gymnasie år har gått trots att han gått ett extra år eftersom han bytte program.
nu ska jag snart åka iväg till jobbet och kankse är det sista arbetsdagen på ett tag då vi ev blir uttagna i strejk på måndag, och då får vi gå strejk vakt istället. Ska bli spännande och se hur et blir med llt.
önskar er alla en skön fredag.
kram Annika

Kommentarer