Pysslat


Hallå på er mina vänner!
Nu tror jag att våren är på väg inga kalla nätter och man slipper skrapa bilrutan. I helgen så hann jag med att pyssla lite mellan tapetseringen och här är resultatet. Jag glömde att ta före bilder.Men så här gjorde jag målade 2 gamla lerkrukor med vit grundfärg och sen hittade jag lite servetter i mina gömmor som jag klippte ut och satt på med decoupage lag och jag blev riktigt nöjd, nu står dom i köksfönstret med nya pelargoner.

fransk inspirerat
piffade också mina Zinkkrukor på väggen i baljongen med några dekaler som jag hade hemma , dom är bara att ta bort om jag tröttnar, och nu börjar det bli jätte skönt att sitta där ute på eftermiddagrna när solen är framme.
före
en i gult

en i lila
Vem vet kanske blir det lite fler krukor som får sej en släng av penseln. Nu ska jag ta och fixa lite middag och sen blir det nog lite slötittning på tv ikväll.Kommentarer

  1. Vilka fina krukor du har gjort.Ja nu börjar det bli skönt ute.Ha en skön onsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Men vad snygga de blev ...har aldrig provat det på krukor ..ska nog göra ett försök
    ha en bra dag
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar