ibland har man tur...

Tjingeling på er!
Äntligen har solen hittat hit igen, och det är lördag kan det bli bättre. Vad har då hänt sen sist inte så mycket har mest jobbat och jobbat, men i går kom jag iväg till foto affären och fixade studentplakatet till sonen det kommer att bli så fint, men det får ni se efter studenten. Ionsdags gjorde jag lite fynd på Rusta dom sålde champangeglas 4 för 12kr perfekt till student motagningen.

glas från Rusta
Jag köpte även en svart tavellist som ska fungera som fönster hylla i det lilla rummet, dit in har jag  också skaffat denna lampa som ska sitta i taket.

lampa med svart porslinsfot från Ifö
Idag roar jag mej med att ha tvättstugan och mellan maskinerna så var jag till vår billiga second hand
butik som heter öppen hand, har inte varit där på flera månader så nu var det dags. Jag var på jakt efter bla en tamburmajor som vi ska ha in sovrummet för att ha nånstans att hänga kläderna nu när vi inte har kvar vikväggarna, och tänk ibland har man tur för där stod en precis som jag hade tänkt mej för 50kr den knep jag direkt. Med lite ny färg kommer den att bli perfekt. Just nu är den brun.


 Nu ska jag fortsätta måla lite lerkrukor som ska få lite decupage servetter på och sen ner till tvättstugan igen. Ha en skön lördag mina vänner och glöm inte bort era mammor i morgon.
kram Annika

Kommentarer

 1. Rusta är jättebra, där har jag
  hittat många fina fynd också.
  Bra idé med tamburmajoren.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar