Många intryck

Hejsan där ute!
Äntligen så skiner solen igen, igår var det en liten mellan dag i vädret regn,regn. Men det gjorde inte så mycket då vi hade studiedag på jobbet och var till Järfälla för att besöka 2 st förskolor som är anslutna till Wåga&Wilja konceptet, det var mycket intressant att se hur dom jobbar o se deras lokaler alltid kul att få lite nya ideer, sen blev det bussfärd hem snabb få i sej middag för att sen åka på den första lektionen i en minikurs i kundaliniyoga som jag o maken hade anmält oss till , det var ett perfekt sätt att avsluta dagen på kände mej så lugn o avslappnad. Idag jobbar jag en kort dag sen hem och fixa sonens kläder till studentfesten ikväll, och jag ska iväg på födelsekalas då min äldsta storasyster fyller år , hipp hipp hurra för dej.
Vi ses i kväll syster
Nu ska jag fixa mej i ordning och äta frukost innan jag far till jobbet, hoppas att ni är ute oh njuter av värmen o solen.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej hoppas studentfest och kalas har gått bra
    önskar dig en härlig Pingst
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar