Tisdags regn


Hejsan!
Idag vaknade jag redan vid halv 4 av att katten tyckte det var dax att vakna, somnade om till 5 då klockan ringde för att köra maken till flyget som skulle ta honom till Rhodos för en veckas kurs. Sen hem ett par timmar innan det var tid för jobb.Idag har det regnat i princip hela dagen och det åskade en hel del imorse. Helgen gick i rasande fart som vanligt på lördagen var jag på en klass återträff med vår lärare, det var jättekul att ses efter så många år vi slutade nian 1982. Det bestämdes att vi skulle ses om exakt ett år :) på kvällen tittade vi förstås på melodifestivalen men jag tyckte att Norge skulle ha vunnit. Isöndags så blev det en tur till soptippen med vår gamla diskmaskin, nu är den nya på plats. Sågning av lister hans också med. Idag efter jobbet var sonen och jag och fixade student kläder det blev svarta byxor och en fin skjorta eftersom han inte vill ha kostym, känner att jag ha allt inför studenten  under kontroll. Imorron ska jag ner till stan och fixa student skylten. Önskar er alla en skön tisdag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Har också en student här,måste också taoch beställa skylt annars så tror jag att också har allt under kontroll;o)
  Ha en fin tisdagskväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Min vuxna dotter (33år) tar också examen får man väl kalla det . hon har läst till undersköterska på äldre dar..
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar