Blomstertid


Hejsan mina vänner!
Då har vi kommit till juni månad, kan inte riktigt fatta att det nu är sommar redan. Vi har haft lite varannan dags väder här regn ena dagen och sol nästa,och underbara dofter av syrener ute. Igår var maken och jag en sväng till soptippen och efter det blev det en god räkmacka nere i hamnen och njuta i solen, det ser ut att bli en lika fin dag idag så då får jag njuta av det sköna vädret på jobbet. Satt och räknade ut hur långt det var till semestern och jag har bara 14 arbetsdagar kvar :) åh vad jag längtar. Men först ska vi i veckan iväg och fira sonens kusins student, nästa vecka har vi student så det innebär lite lediga dagar dessa veckor. Och det känns som jag har allt under kontroll ang studenten kläder, smörgåståtra och plakat är fixat ska bara baka några kakor. Helgen har varit annars rätt så lugn sista listen runtfönstret är på plats coh jag har tvättat 2 fönster så nu är det bara dom stora i vardagsrummet kvar men dom väntar jag med tills allt pollen har försvunnit. Ifredags  var jag till vår Em butik som har utförsäljning på allt eftersom dom ska lägga ner, hittade 2 dynor till korgstolarna på balkongen, lite värmeljus, små ljuslycktor och en liten betong ros allt för halva priset , kön var väldigt lång men när det äntligen var min tur så hitade jag inte min plånbok, med en puls på över 200 gick jag ut till bilen inget där heller, ringer sonen som är hemma och ber honom kolla i hallen och där låg plånboken PUH vilken lättnad, så hem och hämta o sen tillbaka o betala :). Nu  är det dax för mej att fara till jobbet och jobba lång dag till 18.
ut i solen med er nu.
kram Annika

Kommentarer