En dag kvar.


Hej på er!
Veckan har bara rusat iväg och det är redan fredag imorron, och då jobbar jag sista dagen innan SEMESTERN som jag har längtat 5 underbara veckor väntar :).
I söndags var jag och maken på bio och så den stora Gatsby en jättebra film . Igår var vi nere i hamnen och middag med åtta vänner så mysigt trots att regn molnen hängde tunga över oss. Idag ska jag packa ned det sista från bokhyllan som jag sålt och som ska hämtas på lördag.
istället ska jag ha en skänk där efter som vi nu har matbordet står här och teven i gamla matrummet så då fick inte denna hylla plats. Så nu får jag ge mej ut på loppisar och leta efter en skänk som jag kan måla om.
Igår fyndade jag detta betong fat på Karlssons, satte dit mina lyktor från ikea så länge tills jag har skaffat blockljus.
Nu ska jag knalla ner till tvättstugan vi ses en annan dag.
kram Annika

Kommentarer