Nationaldagen


Hejsan!
Idag får vi väl säg grattis till Sverige på sin egen dag. Vädret är så underbart idag strålande sol o blå himmel, jag hoppas att det håller i sej för i eftermiddag ska vi iväg och fira sonens kusin som tar studenten idag.

Och om en vecka är det sonens tur så jag hoppas att vi får lika fint väder då.
Skönt med lite ledighet så här mitt i veckan det blir lång helg för mej 4 dagar, imorron ska jag in till stan och hämta studentskylten som är klar o igår beställde jag tårtan, så nu är det bara lite kakor som ska bakas. Nu önskar jag er en skön nationaldag.
kram Annika

Kommentarer

 1. kikar in och önskar dig en varm och skön helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  På student och bröllop fäller jag alltid en tår för det finns så mycket förhoppning och glädje.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar