underbara sommar

Hejsan!
Tänk att sommaren är här har inte riktigt fattat det än.  Denna arbetsvecka är snart slut för min del jobbar sista dagen idag, för resten veckan kommer jag att vara ledig för att förbereda inför fredagens student. I torsdags var vi som sagt och firade sonens kusin på hans student, där blev vi bjudna på planka med en massa godsaker på och goda tårtor. Resten av långledigheten så blev det lite fix här hemma och sköna promenader . Och så klart så tittade jag på det fina prinsess bröllopet på tv, så vackert och rörande. Ifredags hämtade jag sonens student skylt är såå nöjd med den.
Nu har jag åtagit mej ytterligare ett målnings projekt igår var jag i grann huset och köpte en köksdörr som ska sitta i köket, den som satt där innan sitter sen tidigare i nya tv rummet, vi kom på att vi behövde en till köket så att katten kan vara där på nätterna istället för att vara i tvrummet nu när det är ny tapetserat.
så här ser den ut nu
sen ska den bli vit som denna
det var allt för idag.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar