Äntligen...

Hejsan!
Vilken underbar sommar vi har sol varje dag och lagom varmt ca 24g passar mej perfekt. Det har blivit några strand besök denna vecka men ännu inget bad bara doppat fötterna. I tisdags innan vi var till badet så var vi på Qvartinge antikt och tittade om det fanns nån skänk/skåp till matrummet men vi hittade inget trots att det fanns massor av möbler. Så idag far vi till Katrineholm och tittar på en som jag hittat på annons som jag tror blir perfekt till vårt matrum. Nu har vi äntligen fått tv och ljudet inkopplat efter 2veckor utan, maken har hållit på i  ett par dagar och dragit sladdar, borrat hål från gammla tv rummet in till nya för att få in alla tv sladdar. Så här blev det.

Inga sladdar eller aparater så skönt och lätt städat, sladdarna ligger i kabellisterna som går under tv och runt dörren.

 Ser ni en lilla svarta saken? det är en liten sändare som är kopplad till tvboxern och vår ljud anläggning ,den sänder ut signaler till våra vanliga fjärrkontroller. Det vita ni ser till höger är vår a skjutdörrar till garderob o linne skåpet och där bakom gömmer sej detta.

Alla manicker och sladdar skönt att se dom eller hur. Vi är så nöjda  och att den lilla sändaren för 200 funkade. Jag har också börjat måla köks dörren i förrgår .

 Målartvättat och slipar och maskerat

Hade ingen täckpapp så det fick bli lite tapetstuvar som skydd

Grundmålat redan skillna

andra sidan
Får se om jag hinner måla med slutfärgen idag.
Det var allt för idag, ut och njut av sommaren allihopa nu.
kram Annika

Kommentarer

  1. Så snyggt det blev med tv:n och så underbart att slipa sladdar
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar