Måndag


Hej på er!
Då är det måndag igen och min 4:e semester vecka börjar, tänk vad skönt det är att vara ledig skulle kunna vara det jämt. Och vilken dröm att bara göra sånt som man tycker är kul och känner för just då. Men men snart börjar arbetsveckorna igen och då är man inne i rutinerna igen. Jag ska ialla fall njuta av mina 2 sista veckor och hoppas att solen fortsätter skina. Igår var maken och jag till grann staden Oxelösund och fika i den gamla hamnen det var så mysigt man fick en känsla av att vara på västkusten när man såg alla små öar, tänk att man är så dålig på att besöka städer man har nära sig. När vi kom hem tog vi lite siesta på nästan 2 timmar :) . Sen började jag att plocka upp porslin och sånt som skulle in i mitt nya skåp.

hyllorna på plats

Porslinet på plats
Vad bra mitt ostindia porslin passade mot tapeten, även kaffe servisen fick plats. Mitt jul porslin fick stå på botten eftersom den är rätt tung. I lådorna ska jag ha mina silver bestick. Nu ska vi snart äta frukost sen blir det en tur ner på stan och kika lite i affärer är på jakt efter en skön sommar klänning.
kram Annika

Kommentarer