Nytt projekt inhandlat!

Hej på er i värmen!
Varmt, varmt har det varit idag med, på dagen var vi till mina föräldrar som var i sin sommarstuga och fick gott kaffe o goda smörgåsar. Vår morgon startade med att vi hade svart vatten ,jaha så var det dax för en vatten läcka här igen vet inte för vilken igången. Nu har vi iallafall bra vatten igen  skönt så man kan duscha efter denna varma dag. Igår var vi och hämtade skåpet i Katrineholm som jag hittade på blocket, så här ser det ut och jag kan lova att det var super tungt vi var 4 som bar ut det.

rundade hörn och i fint skick
bra förvaring , lådor o hyllor som inte är ditsatta
intarsia inlägg
fina nycklar
 Jag ska börja med att måla hyllorna och lådorna och ev tapetsera väggarna o dörrarna på insidan, sen väntar jag med att måla utvändigt tills bordet o stolarna är klara. Nu ska jag måla lite på köks dörren.
kram Annika

Kommentarer

  1. Det kommer bli så fint!
    Ha en riktigt härlig måndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar